Ta strona używa plików cookies.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies?
AKCEPTUJĘ
Polityka prywatności

autoryzowany serwis autoalarmów dog

60-149 POZNAŃ, UL.GWIAŹDZISTA 39

TEL. 601 376 549

System do lokalizacji pojazdów

Sat - dog personal sat - dog flota

twoja flota pod pełną kontrolą

Autosat 3

i mobilne biuro

firmy atrom

Diagnostyka

SAMOCHODÓW osobowych i dostawczych

ok. 70 marek samochodów

MONTUJEMY: Autoalarmy

Systemy lokalizacji GPS

Immobilisery klawiaturowe Zapraszamy 8-16

Polityka Prywatności

Prosimy o zapoznanie się z treścią niniejszej Polityki Prywatności przed skorzystaniem z usług naszej strony www i przed podaniem jakichkolwiek danych osobowych. Na tej stronie dowiesz się w jaki sposób gromadzimy i przetwarzamy Twoje dane osobowe.

Jakie informacji na Twój temat możemy zbierać?

Zbieramy i wykorzystujemy Twoje dane, aby informować Cię o produktach i promocjach, a także po to, by zrealizować zamówienie naszych produktów.

W jaki sposób wykorzystujemy zebrane informacje?

Poniżej przedstawiamy sposoby i okoliczności otrzymywania przez nas informacji o Tobie. Opisujemy też, w jaki sposób wykorzystujemy te dane. Pamiętaj, że są to wyłącznie informacje o potencjalnych sposobach wykorzystania Twoich danych osobowych, z którymi możesz się spotkać odwiedzając nasze strony internetowe, lub dokonując u nas zakupu. W każdym z przypadków otrzymasz dodatkowo jasną informację dotyczącą celu przetwarzania Twoich danych, a w niektórych przypadkach, będziemy dodatkowo potrzebowali Twojej wyraźnej zgody (np. wysyłanie informacji handlowych). Poprosimy Cię wtedy o wyrażenie takiej zgody, informując czego ona dotyczy oraz o Twoich prawach. Przetwarzanie Twoich danych odbywa się zawsze zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.

Kto jest administratorem danych osobowych?

Administratorem danych osobowych, które przekazujesz w opisanych poniżej przypadkach, jest SEDREX z siedzibą w Poznaniu przy ul. Gwiaździstej 39. W określonych przypadkach, korzystając z niektórych z usług, możemy Cię poprosić o przekazanie swoich danych innemu Administratorowi. Będzie to jednak jasno wynikało z informacji, którą otrzymasz od nas w momencie zebrania Twoich danych oraz z regulaminu danej usługi.

Jak mogę skontaktować się z firmą w sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych?

W sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych możesz się z nami skontaktować, korzystając z formularza kontaktowego lub wysłać wiadomość e-mail na adres:

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

W ten sposób możesz również skorzystać ze swoich praw, wynikających z obowiązujących przepisów.

Jakie przysługują mi prawa, jako osobie, której dane będą przetwarzane?

Każda osoba, której dane są przetwarzane ma prawo:

 – żądać dostępu do swoich danych osobowych lub ich usunięcia czy aktualizacji

– sprostowania nieprawidłowych danych osobowych lub uzupełnienia niekompletnych danych

–  żądać zaprzestania ich przetwarzania w określonym celu

– wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, jeżeli przetwarzanie danych odbywało się na podstawie zgody.

– skorzystać z prawa do przeniesienia swoich danych do innego Administratora

– wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych  (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych).

Pamiętaj jednak, że nie zawsze będziemy mogli spełnić Twoją prośbę lub żądanie np. ze względu na obowiązujące nas przepisy prawa. W takim przypadku, otrzymasz od nas jasną informację zwrotną na ten temat.

Czy SEDREX dzieli się moimi danymi z innymi firmami i osobami?

Bez Twojej wyraźnej zgody, SEDREX nie udostępnia Twoich danych osobowych firmom czy osobom trzecim, które mogłyby wykorzystać je dla własnych celów. Wyjątek stanowią uprawnione organy Państwowe, działające w ramach obowiązujących przepisów prawa, którym jesteśmy zobowiązani udostępnić Twoje dane. Dzielimy się natomiast niektórymi danymi z usługodawcami, których zaangażowaliśmy do realizowania usług w naszym imieniu (np. z kurierami, którzy dostarczają zamówienia). Usługodawcy ci, na mocy odpowiednich umów, zobowiązani są jednak do wykorzystywania powierzonych im danych wyłącznie według naszych wytycznych oraz w ściśle określonym przez nas celu. Zobowiązujemy ich również do stosownego zabezpieczenia Twoich danych i zachowania ich w tajemnicy.

 

Poniżej znajdziesz informacje o konkretnych sytuacjach, w których zbieramy i przetwarzamy dane osobowe.

Złożenie zamówienia na nasze produkty

Składając zamówienie na nasze produkty możesz zostać poproszony o podanie określonych danych osobowych, które będą niezbędne dla prawidłowej obsługi Twojego zakupu. Taka sytuacja będzie miała miejsce szczególnie, jeśli oprócz zakupu naszych produktów, zdecydujesz się skorzystać również z którejś z usług, np. dostawy. Poprosimy Cię wtedy o dodatkowe dane kontaktowe oraz Twój adres, które będą nam potrzebne do realizacji usługi. Podczas realizacji usług korzystamy z pomocy wyspecjalizowanych firm trzecich, którym powierzymy Twoje dane, na zasadach opisanych w części pt. „Czy SEDREX dzieli się moimi danymi z innymi firmami i osobami ?”.

Strona internetowa

Pewne informacje na Twój temat możemy zbierać także poprzez stronę internetową. Dane te będą przetwarzane w określonym celu, o którym poinformujemy Cię w momencie ich zbierania. O Twoje dane poprosimy również w przypadku, kiedy skorzystasz z formularzy kontaktowych na naszych stronach. Tego typu dane wykorzystamy w celu odpowiedzi na Twoje zapytania. Niektóre informacje na temat użytkowników zbieramy używając tzw. ciasteczek („cookies”). Informacje na ten temat znajdziesz poniżej, w rozdziale pt. „Cookies”. Także i tutaj, w określonych celach korzystamy z usług wyspecjalizowanych podmiotów trzecich, które mogą uzyskać dostęp do Twoich danych, na zasadach opisanych w części pt. „Czy SEDREX dzieli się moimi danymi z innymi firmami i osobami ?”. W tym wypadku, są to głównie firmy zajmujące się utrzymaniem naszych stron internetowych oraz powiązanych z nimi bazy danych.

Jak wyłączyć pliki cookies ?

Autoalarm DOG 70

Immobiliser'y

Czujniki parkowania

Diagnostyka samochodów

SAT-DOG Personal

CAN_IMMO

 

 CAN - IMMOBILIZER

AUTHOR IGLA200

Czytaj więcej

Karta SPiiD

Gościmy

Odwiedza nas 93 gości oraz 0 użytkowników.

Wszystkie użyte na niniejszej Stronie inne znaki i nazwy firmowe lub towarowe należą lub/i są zastrzeżone przez ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych.